top of page

Group

Public·121 members
Gleb Fedotov
Gleb Fedotov

Р СѓСЃСЃРєРѕРµ РёРЅСРµСЃС РїРѕСЂРЅРѕ видео В РЎССЂРРЅРёСР 3 !!TOP!!


Şi cum năravul din fire n-are lecuire, Frăţilă s-a pricopsit cu zeci de plângeri penale pentru aproape jumătate din infracţiunile din Codul Penal, începând cu constituire a unui grup infracţional organizat, manipulare a pieţei de capital în formă continuată, trecere fictivă a acţiunilor pe numele altei persoane, spălare de bani în formă continuată, şi terminând cu furt calificat, ca ultimul borfaş.
Русское инцест порно видео » Страница 3Tribunalul Constanţa a admis o cerere a conducerii SIF Transilvania privind reluarea urmăririi penale împotriva lui Constantin Frăţilă şi apropiaţilor săi, într-o speţă veche din 2014 ce vizează furtul companiei SCUT SA din portofoliul COMCM Constanţa. COMCM este deţinută de SIF Transilvania cu 56%.


Solicitarea a fost făcută şi aprobată şi pe baza faptului că procurorul a încadrat juridic două fapte în mod eronat când în realitate era evident că încadrarea juridică ar fi trebuit să privească infracţiunea de divulgare de informaţii privilegiate respectiv cea de furt calificat.


Frăţilă, împreună cu alţi doi membrii ai familiei, Frăţilă Mihaela-soţie şi Cociu Maria-Alexandra-fiică, şi S.C. Consulting&Construction Investments SRL Constanţa deţin aproximativ 42% din capitalul social al COMCM SA.


În perioada 2012-2014 COMCM SA a fost administrată de un consiliu de administraţie susţinut şi controlat de Frăţilă Constantin iar pe fondul unor fraude ce au fost săvârşite în gestiunea companiei, în luna iulie 2014 SIF Transilvania SA a solicitat consiliului de administraţie al Comcm SA să procedeze la convocarea Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor (AGOA), propunând printre altele alegerea unor noi administratori.


La data de 07.09.2014, reprezentantul SIF Transilvania SA desemnat să participe la lucrările acestei adunări a fost indus în eroare de către Frăţilă cu privire la locaţia în care uma să fie ţinută şedinţa, astfel încât AGOA COMCM SA s-a desfăşurat în lipsa sa.


Nefiind recunoscută de acţionarii minoritari şedinţa AGOA ţinută la 07.09.2014, în data de 08.09.2014 a fost organizată o doua şedinţă a AGOA COMCM, şedinţă la care au participat doar acei acţionari din sfera de influenţă a lui Frăţilă Constantin, fiind adoptate hotărâri conform intereselor pe care acest grup le avea.


În data de 08.08.2014 au avut loc 6 tranzacţii cu acţiuni SCUT, în volum total de 4.409.000 acţiuni (reprezentând 18,06% din numărul total de acţiuni ale emitentului) şi în valoare de 539.150 lei, rezultând un preţ mediu de 0,1222 lei/acţiune. Clientul vânzător în toate cele 6 tranzacţii a fost COMCM S.A., iar principalul cumpărător, S.C. Alexa Business & Investments S.R.L. (4.395.500 acţiuni).


Pe 16.04.2015, Mârlăneanu Ion, care la acea dată nu mai era directorul general al COMCM, a mai scos din patrimoniul societăţii încă un pachet de 1.004.800 acţiuni Scut, la preţul de 0,24 lei/acţiune, pachet ce reprezenta 4,1168% din capitalul social al SCUT SA.


S.C. Alexa Business & Investments S.R.L. a fost înfiinţată în anul 2009 şi provine din divizarea S.C. Com Auto S.R.L., societate ce a avut ca asociaţi pe Frăţilă Mihaela şi Frăţilă Maria Alexandra. După divizare S.C. Alexa Business & Investments S.R.L. a fost deţinută 100% de Frăţilă Maria Alexandra , aceasta din urmă fiind dealtfel şi administratorul unic al societăţii. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page