top of page

Group

Public·120 members
Vlas Karpov
Vlas Karpov

Najbolji Sajt Za Skidanje Filmova Preko TorrentalRARBG postoji od 2008. godine i stekao je sjajnu reputaciju preko visoko kvalitetnih torenata i jednostavne upotrebe. Poseduje ogromnu bazu specifičnih torenata kao i mogućnost pronalaženja top 10 listi filmova, emisija, muzike i drugih kategorija.
Najbolji Sajt Za Skidanje Filmova Preko TorrentalDirty Torrents predstavlja još jedan aktuelan sajt pretežno zbog svog urednog i čistog dizajna. Njegova prednost je u načinu pronalaženja najnovijih filmova i serija postavljenih u protekla 24 časa, kao i mogućnost filtriranja torenata po popularnosti.


Sa ogromnom ponudom kvalitetnih anime i ebook torenata, Torlock predstavlja najbolji sajt za preuzimanje ovih formata. Pregledan i jednostavan interfejs je još jedna stvar sa kojom ovaj sajt može da se pohvali.


Torent sajtovi mogu biti veoma korisni. Tu možete pronaći staru verziju nekog programa, drajvera ili besplatne video spotove, serije, muziku i filmove. Međutim, torent sajtovi su često i izvor virusa, pornografije i reklama. Često ih koriste i hakeri. Neki od najpopularnijih su : PIRATE BAY The Pirate Bay je verovatno i jedan od najvećih sajtova koji su ikada postojali. Blokiran je u mnogim državama. Ovaj sajt postoji preko 15 godina. Vrlo je pouzdan. Omogućava korisnicima da skidaju torente filmova, TV serija, knjiga, aplikacija, igrica i muzike. RARBG Rarbg je veb sajt koji pruža datoteke i magnetne linkove kako bi se olakšalo peer-to-peer deljenje datoteka koristeći BitTorrent protokol. U pitanju je jedan od popularnijih torrent sajtova. LIMES Ovo je jedan od torent sajtova sa najvećom bazom podataka. Nudi torente različitih vrsta sadržaja kao što su filmovi, TV programi, igre i aplikacije. Trenutno je zabranjen u Australiji i Francuskoj. profimedia 1337x Sajt za skidanje serija, filmova i drugih fajlova. Jedan od bezbednijih sajtova. Na ovim serverima najmanje iskaču popup prozori sa raznim ponudama koje mogu da vam u kompjuter uvuku razne viruse. YTS.AMTYS.AM Ovaj sajt omogućava da pregledate i preuzmeta fajlove u izvrsnoj 720p, 1080p, 2160p 4К и 3D rezoluciji, а sve u maloj veličini fajla. IDOPE Idope je pretraživač torenta koji nudi direktne magnetne linkove ka torentima. Osim što ima ogromnu bazu od preko 18 miliona torenta, odlikuje ga i čist korisnički interfejs te ima i mobilnu verziju koja čini da najbolji torenti postanu lako dostupni i na pametnim telefonima. TORLOCK U pitanju je torent indeks i pretraživač uglavnom fokusiran na torente filmova i TV serija. Torlock je poseban zbog toga što garantuje da korisnici imaju pristup samo ispravnim torentima, i to tako ozbiljno shvata da je jednom objavio akciju kojom je plaćao korisnicma po $1 za svaki lažni torent koji bi pronašli na njegovom sajtu. EZTV Mnogi ljubitelji skidanja torenta znaju za EZTV, popularni TV torent sajt koji je osnovan 2005. Prošao je kroz mnoge probleme, ali i dalje je jedan od najboljih sajtova za skidanje TV emisija. ZOOQLE Zooqle ima preko 37.000 filmova i 600 dostupnih serija. Sadrži jednostavan interfejs koji će vas lako odvesti do željenog sadržaja. Ono što je važno napomenuti, torent sajtovi su uglavnom nelegalni jer su predmet njihove pretrage programi, muzika i filmovi, koji podležu autorskim pravima, pa ih vlade mnogih država blokiraju, a protiv njihovih vlasnika, pa čak i korisnika, podnose tužbe. Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.


Setio si se nekog starog filma i poželeo si da ga sačuvaš u svom računaru kako bi mogao opet da ga odgledaš? U potrazi si za rešenjem, i evo te ovde, spreman da pročitaš ovaj tekst, u nadi da češ napokon naučiti kako možeš skidati filmove besplatno sa interneta i sačuvati ih u svoj računar. Došao si na pravo mesto. Preporučujem ti da pažljivo pročitaš tekst koji je u nastavku, mogu da ti garantujem da ćeš naći bitne podatke za besplatno skidanje filmova.


U daljem tekstu, možeš da nađeš sve potrebne informacije koje će ti pomoći da sam nađeš i skineš film po svojoj želji, pomoću servisa koji koristi umreženu tehnologiju baze podataka za deljenje podataka (kao što su npr. filmovi) zvanu BitTorrent, i omogućuje besplatno skidanje filmova istih zahvaljujući određenim programima, između kojih je uTorrent, koji će tebi koristiti u nastavku.


Nemoj da brineš ako ti nije baš jasno o čemu se radi i nemoj da pomisliš da je skidanje filma težak proces. Ustvari je veoma jednostavno download filmova. Potrudiću se da ti jasno objasnim, korak po korak, kako da skineš film koji tražiš i kako cela priča oko Torrent-a funkcioniše.


Kada si došao do kraja instalacije programa za skidanje filmova uTorrent-a, pritiskom na dugme Finish, pokreni aplikaciju, koja se sad pojavila na desktop-u, pa nastavi na sledeći korak kako bi napokon prešao na konkretno skidanje filma.


Nakon poslednjih koraka, dakle instalaciju uTorrent-a, pređimo odmah na to kako skinuti filmove pomoću ovog programa i gde uopšte oni mogu da se potraže. Znaj da se uTorrent program koristi samo kao most za besplatno skidanje filmova i drugih fajlova sa bitTorrent mreže, dok pretragu filmova vršiš na najobičnijem pretraživaču (Chrome, Opera itd.), odnosno na nekim sajtovima za skidanje filmova koji su posvećeni tome.


Dakle da bi pronašao svoj film za skidanje, savetujem ti da se prebaciš na YTS.am, odnosno najbolji sajt za pretraživanje filmova sa bitTorrent mreže. Na njemu možeš naći hiljade filmova, starijih i novijih (većinu piratskih), u svim video kvalitetima i formatima. YTS.am je najpopularniji sajt ove vrste, namenjen samo za skidanje filmova i ništa drugo.


Ako si probao sa prethodnim koracima, i nisi uspeo da nađeš svoje filmove za download, pa želiš da probaš da izvršiš pretragu istog na nekim drugim najboljim Torrent sajtovima za skidanje filmova, pogledaj linkove u nastavku i pokušaj ponovo, procedura je slična za sve torrent sajtove za download filmova.


Moram da te upozorim da je skidanje fajlova na ovakvim sajtovima dosta delikantan posao ukoliko se ne razumeš mnogo u to gde klikćeš, šta su reklame i šta ne, ili ako jednostavno ne razumeš baš najbolje engleski. Naravno sve to može greškama da se nauči, ali znaj da lako možeš da zaraziš svoj računar i skineš neki virus.


Kao što prethodno već rekao, skidanje Torrenta sa ovakvih sajtova može da bude fatalan ako nisi siguran šta skidaš. Budi takođe veoma pažljiv s tim kako ćeš da iskoristiš taj materijal, podsećujem te da se na ovim sajtovima nalazi piratski materijal koji je ilegalno deljen i koji je takođe ilegalan za skidanje.


Pre nego što pređemo na ubrzavanje samog uTorrent programa za besplatno skidanje filmova sa interneta, postoji jedna bitna stvar koju bi trebao da znaš. Brzina skidanja sa uTorrenta, ili bilo koja druga vrsta download filma, zavisi naj pre od toga koliko ti tvoja internet konekcija omogućava.


Nadam se da, ako već nisi, da si se upoznao sa uTorrent i da si shvatio kako skinuti film sa interneta. Video si da je skidanje filmova ustvari jednostavna stvar, ako znas da obratiš pažnju na neke detalje i sitnice.


Meni najbolji sajt za serije. Prednost je sto sve azuriraju redovno i sto stavljaju na mega.co.nz, mana su reklame koje moras proci da bi dosao do linka. Ja sam to resio tako sto idem desni klik i copy link location i iskopiram u JD2.


U ovom tekstu saznaćete šta je Torrent, koji su najbolji torrent sajtovi 2022. godine i kako da se zaštitite od virusa i praćenja. Verovatno ste već pokušali da skinete neki film ili program sa Torrent mreže i naišli na gomilu problema. Mnogi nisu ni svesni kakvom se riziku izlažu korišćenjem Torrent-a, pa ćemo redom objasniti ono najvažnije.


Odaberite neki od ponuđenih najboljih Torrent sajtova za 2022. godinu i potražite fajl koji Vas zanima. Dobićete spisak fajlova sa svim bitnim podacima, kao što su verzija, veličina, broj torrent servera i link.


Domaci film "Pljacka treceg rajha" iz 2004 godine, smesta svoju radnju u rano prolece 1941 godine za vreme nemacke okupacije. Dva iskusna obijaca, Glavonja i Kalauz padaju pri pokusaju jedne pljacke u Beogradu i tako zavrsavaju u zatvoru. Kada nemacki pukovnik koji se u medjuvremenu uselio u jednu od praznih beogradskih vila ne uspe da otvori sef koji je tamo zatekao, on dovodi Glavonju i Kalauza da urade to za njega. Oni tada koriste priliku i daju se u beg a kada preko svojih prijatelja dodju do laznih dokumenata koji ih predstavlaju kao nemacke heroje, oni odlaze pravac Berlina jer veruju da ih tamo cekaju najbolji poslovi. Sta ih sve ceka u Berlinu, saznacete ako odgledate film...


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page